Reader Interactions

Comments

 1. Joyce says

  Wow! Fijn dat het zo goed is gegaan en alles “ongeschonden” is gebleven. Zo zei een verpleegster het iig tegen mij na een kz haha vond ik best grappig toen. Maar goed, dat was na een kz ;) geniet van je kleine wondertje! Want het cliche is waar: “de tijd gaat fucking snel” Liefs!

 2. Juliette - Tjuly says

  Oh wat heerlijk om te lezen! Ik geloof ook inderdaad dat het heel erg scheelt als je kan blijven bewegen en dat de zwaartekracht ook positief kan bijdragen aan!

  Geniet lekker van jullie Lev!

 3. Simone says

  Kippenvel van je verhaal. Heel fijn dat je het zo positief hebt ervaren en jullie prachtige zoon is natuurlijk het kersje op de taart. Geniet!!

 4. Lonneke says

  Ohh wauw! Wat een heel fijn verhaal om te lezen! Ik moet nog 9 weekjes.. dit verhaal stelt me toch een beetje gerust!
  Bedankt hiervoor.
  X

 5. Elke says

  Dikke tranen (met nog 3 weken te gaan) bij het lezen van je prachtige bevallingsverhaal. Dank je voor het delen. Geef mij moed ;-) Al weet ik bij nummer 3 wel een beetje wat me te wachten staat natuurlijk …

 6. Lisan says

  Lijkt veel op mijn bevalling, ik vond het ook een positieve ervaring. Veel mensen zijn daar toch verbaasd over. Ik heb ook yoga en de cursus hypno birhing gedaan (natuurlijk bevallen) echt een aanrader

 7. Lesley says

  Wat fijn dat het zo goed is gegaan! Ik ben ook zo benieuwd hoe het zal zijn! Dit geeft mij weer wat hoop na al die horror verhalen haha. Geniet van jullie prachtige kindje xxx

 8. Rowan says

  Wow, prachtig verhaal! Dank je wel daarvoor want het geeft mij moed. Ik ben ook opweg naar mijn eerste bevalling en dit is precies wat ik hoop mee te mogen maken. Ik voelde me voorheen daar wat naif over, over een bevalling op eigen kracht zonder medicatie en het liefst gewoon thuis! Maar inmiddels vertrouw ik zo op mijn eigen gevoel en kracht dat ik nu eerder denk dat ik er gewoon nuchter ben onder :) al dan nog ben ik erg benieuwd wat moeder natuur voor mij en ons kleine mannetje in petto heeft maar te lezen dat het daadwerkelijk kan geeft me een goed gevoel! Dank voor het delen!!!

  • Esmee says

   Oh wat fijn om te horen! Dat was ook precies de bedoeling. Het kan echt! Gewoon lekker nuchter blijven, dat is de beste instelling. Ik ga voor je duimen dat alles voorspoedig verloopt. Vertrouw, dan komt het goed! Liefs!

Leave a Reply